26 Şubat 2014 Çarşamba

2014 Anneler Günü Hediyesi

Anneler başımızın tacı...Hepimizin yıllardır bildiği gibi her mayısın ikinci pazar günü "Anneler Günü"' dür. 2014 Anneler Günü ise 11 Mayıs Pazar günü olacak. Biz de sizler erkenden çalışmaya başlayarak anneniz için en özel hediyeyi tasarlamanıza yardımcı olmak istiyoruz. Bu nedenle de anneye en özel hediye seçeneklerimizi size sunmaya karar verdik. Dileriz hediye seçiminiz için yardımımız dokunur.

Mutfakta vakit geçirmeyi seven anneler için bu önlük ilginç bir anneler günü hediyesi olacaktır. Dilerseniz bir aşçı şapkası ile birlikte hoş bir kombinasyon oluşturabilir, mutfakta harikalar yaratan annenizi mutlu edebilirsiniz. Önlüğün üzerine annenizin ismini yazdırarak hediyenizi tamamen annenize özel bir hale de getirmeniz mümkün.




Dilerseniz yukarıdaki aşçı önlük-sapka takımına bir de annenizin leziz yemeklerini not alabilceği defteri ekleyerek tam anlamıyla bir set oluşturabilirsiniz.





Bir başka anneler günü hediyesi seçeneğimiz bu şık bileklik. Çocuklarının ismini yazdırarak hediye edebileceğiniz bileklik ile anneler çok mutlu olacak ve uzun yıllar severek kullanacak.



Sırada özel zevkleri olan anneler var... Anneniz bir müzik tutkunu ise bu kupalar tam anneler günü hediyesi olmaya aday. Farklı anternatifleri bulunan bu kupalarla anneniz hem kullandıkça sizi hatırlayacak hemde severek kullanacak :)





Giftomino'da her hediye şık paketleri ile özenle paketlenir ve özel torbaları ile birlikte gönderilir. İstediğinize göre içine yine şık hediye kartlarıyla bir mesaj yazabilirsiniz. 






2014 Anneler Günü Hediye Seçeneklerini sunmaya bir sonraki yazımızda devam edeceğiz...


1 yorum :