7 Mart 2014 Cuma

Anneler Günü İçin İlginç Hediye Seçenekleri


2014 Anneler Günü bu yıl 11 Mayıs tarihinde kutlanacak. Canımız Annelerimize sevgimizi göstermenin en güzel yolu ise anlamlı bir Anneler Günü Hediyesi vermek. Biz de birbirinden ilginç hediye seçeneklerini ve anlamlı Anneler Günü Hediyelerini giftomino.com' da bir "Anneye Hediye" ve "Anneler Günü " kategorileri altında topladık ve incelemenize sunduk. Annenize en güzel hediyeyi vermenizi diliyoruz.

Annenize kullandıkça sizi hatırlayacağı bir kupa hediye edebilirsiniz. Sevginizi anlatan en özel sözleri seçerek kupanızı tasarlayabilir annenizi mutlu edebilirsiniz...

Anneye Hediye Kupa
Anneye Hediye Kupa



Yoğun bir iş hayatı olan anneniz varsa isme özel kalem setleri tam size göre! Sadece anneler gününde değil, annenizin doğum gününde hediye edebileceğiniz bu set ile annenize unutulmaz bir Anneler Günü Hediyesi verebilirsiniz.

Anneye İsme Özel Kalem Seti
İsme Özel Kalem Seti

Güzelliğinden ödün vermeyen anneler için şık tasarımlı ve paris desenli - romantik kumaştan tasarlanmış bu çantalar ideal bir hediye. Veya onun yerine renkli makyaj çantasını da tercih edebilirsiniz. Anneniz bu hediyeyi her yerde kullanacak ve kullandıkça sizi hatırlayacak...







Ve Giftomino' da seçtiğiniz her hediye şık paketi ile size gönderilmektedir. Anneler günü için ilginç hediye seçenekleri arasından beğenerek seçtiğiniz hediyeniz özenle paketlenerek adresinize ulaştırılır. Dilerseniz annenize notunuzu hediye kartlarımızla iletebilirsiniz.



Hikayesi olan hediyeler ile keyifli alışverişler dileriz :)












Hiç yorum yok :

Yorum Gönder