14 Ocak 2014 Salı

Hediye almanın püf noktaları

Dünyanın en zor işlerinden birtanesi de belki hediye almak... Bu yazıda hediye almanın püf noktalarına değineceğiz.

O yüzden işinizi biraz kolaylaştırmak adına hediye almanın özelliklerinden ve püf noktalarından bahsetmeye çalışacağız yazılarımız da ve alabileceğiniz hediyelere de örnekler vermeye çalışacağız.

Öncelikle hediye alırken nelere dikkat etmemiz gerektiğine, hediye almanın püf noktalarına bakalım :

1- Aslında değer verdiğimiz birine hediye almak için illa ki özel bir zamanı beklememek gerek, bulunduğumuz dünya bizi böyle kalıplara sığdırmaya çalışsa da (anneler günü, babalar günü, sevgililer günü...) hediye için özel günleri beklemeyin :)


2- Eğer iyi tanıdığınız birine hediye alacaksanız zorlanmazsınız büyük bir ihtimalle ama yeni tanıdığınız birine hediye almadan en az bir hafta önce ağzını aramakta fayda var ;) Yada yeni teknik mağaza değiştirme kartlarını kullabilirsiniz.



3- Hediyenin kendisi kadar paketine ve özen göstermelisiniz...

4- Öyle kuru kuru hediye vermekle olmaz. İçine onu daha da anlamlı kılmak için küçük bir not yazabilirsiniz. Böylece daha da kalıcı olur.

5- İyi bir araştırmacı olmalısınız. İnternet siteleri, hediye katalogları, dergiler, gazete ekleri... Günümüzde artık hepsine ulaşmak gerçekten kolay bir hal aldı.

6- Aldığınız hediyenin bir anlamı yani bir hikayesi olsun. Özellikler günümüzde kişiye özel hediye seçenekleri oldukça fazla; "hikayesi olan hediyeler" alın :) Bunun içinse sitemizi ziyaret edebilirsiniz...

7- Yaş, cinsiyet ve ihtiyaç ayrımını yaparsanız seçeneklerin yarısını zaten elersiniz göz önünde bulundurun.

Keyifli alışveriler



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder